Tuesday, March 10, 2009

Brain Teaser ~ Answer

Here is the Answers to the 2nd Brain Teaser.

1. I have in my hand two U.S. coins which total 55 cents in value. One coin is not a nickel. Please bear this in mind. What are the coins?
ANSWER: A 50 cent piece and a nickel

2. A farmer had 17 sheep. All but 9 died. How many did he have left?
ANSWER: 9

3. Two men play checkers. They play five games and each man wins five games. There were no ties. How can this be?
ANSWER: They played other people

4. Take two apples from three apples and what do you have?
ANSWER: 2 Apples

5. An archeologist claimed he found some gold coins dated 46 BC. Do you think he really found the coins?
ANSWER: No, because Christ wasn't born when the coins were made

6. A woman gives a beggar 50 cents. The woman is the beggar's sister, but the beggar is not the woman's brother. How come?
ANSWER: The beggar is a woman

7. How many animals of each species did Moses take aboard the ark?
ANSWER: None; Noah took them on the ark

8. Is it legal in Tennessee for a man to marry his widow's sister?
ANSWER: No, you can't marry a dead person

9. What word is mispelled in this test?
ANSWER: Misspelled

Have a great Wednesday!

5 comments:

Erica said...

very cute teasers and I love your new look!

Denise said...

You are such a fun friend.

Darlene said...

These are fun....of course I am not good at it...but I like trying! If you are wondering ....I am a blonde!LOL
It doesn't bother me not one bit! Do you have any blonde jokes? they always make me laugh...eventually! LOL Sometimes it takes me a few minutes to get the joke. something my friends never let me forget! (if you read this comment and you are blonde please don't be offended I know that every blonde is not like me)!!
I do like having fun!!!
Blessings!

The Real Me! said...

Hi Cheryl,
I'm just checking in with you. I hadn't seen you in awhile and I just wanted to make sure all was well. Brain teasers hurt my brain! LOL.
Happy Friday to you my friend.
Kim

Laurie Ann said...

These were so fun. More please! :)